Traži se: Mehanotehnika Izola „Konstruktor“

E, ovo je moram priznati deo nostalgije, jugonostalgije, žala za mladošću… ili možda bolje da se izrazim, ne žala, nego prisećanja kvalitetnih igranja u detinjstvu. Imao sam nekoliko ovih paketa i sa uživanjem i sam i sa društvom radio na raznim „projektima“. Ovde u Americi se danas može kupiti slična igračka iz familije „Erector“ setova. Ipak, bio bi merak pronaći negde, za mene orginialni, set iz Slovenije tj. Jugoslavije. Ako neko ima nek se javi.

Konstruktor
"Konstruktor" Mehanotehnika Izola

13 mišljenja o “Traži se: Mehanotehnika Izola „Konstruktor“

  1. Ja imam konstruktorski komplet MEHANOTEHNIKA IZOLA. Originalni. Sa sveskom projekata za montazu. Ako ste zainteresovani javite se na moj mail. Pozdrav.

    • Na zalost nemam. Da pojasnim, ja ne prodajem igracke… samo se sa setom prisecam dobrih strarih vremena. Ono sto je malo poznato kod nas je da su ove igracke iako pravljene u Jugoslaviji bile medju najkvalitetnijim svetskim igrackama. Iskreno bih voleo da nadjem „Konstruktor“ od Mehanotehnike. Postoji kompanija koja prodaje slicnu stvar pod nazivom „Erector“ i to se verovatno moze naci novo da se kupi za decu.

    • Slucajno sam danas naisao na Vas oglas od pre nekoliko godina. Da li ste uspeli nabaviti igracku mali konstruktor? Ja imam jedan komplet sacuvan u originalnoj kutiji sa knjizicom-uputstvom za montazu. Igrica ima tri tacne sa svim delovima /metalnim, plasticnim, gumenim/. Trazim 4500 dinara. Ako ste jos zainterovani mozete me nazvati na tel 060/4142528. Pozdrav.

  2. Da li hocete da prodate Mehanotehnika Izola „Konstruktor“ i da li ste nasli negde gde ima da se kupi, ja sam obisao ceo Beograd i nigde nisam mogao da nadjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*